Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Još 25 novih automobila za gradske oce

Kojim službama će biti dodeljeni novi automobili koje je kupila gradska vlast, odlučiće odbornici na sednici Skupštine grada krajem ovog meseca, izjavio je za Radio 021 gradonačelnik Igor Pavličić.

Kamere i na Tvrđavi

Pod sistemom video nadzora, koji za sada pokriva centar grada i nekoliko osnovnih škola i vrtića, uskoro će se naći i Petrovaradinska tvrđava.

Kolica za trojke

Gradonačelnik Igor Pavličić uručio je dečja kolica roditeljima prvih trojki rođenih ove godine, Violeti i Nebojši Jovović.

Egzit dobio sopstveni internet program

Festival "Egzit" dobio je sopstvenu internet protokol televiziju (IPTV) čiji će korisnici besplatno moći da gledaju snimke koncerata sa najvećih bina ove manifestacije.

Izmenjen izgled Petrovaradinske tvrđave

Oficirski paviljon na Petrovaradinskoj tvrđavi, ispred kog se nalazi velika terasa sa restoranima dobio je nov krov, pokriven crvenim biber crepom koji odudara od krovova okolnih zdanja.

Ništa od tendera za elektronsku naplatu karata

Iako je poslednji pokušaj uvođenja sistema elektronske naplate karata u javnom prevozu propao krajem prošle godine, u Gradskom saobraćajnom još ne znaju kada bi ponovo tim povodom mogli da raspišu poziv za javnu nabavku.

Jadran ipak nastavlja s radom

Projekat "Ponovo radi bioskop" dobio je 400.000 dinara iz budžeta grada, pa će "Jadran" još neko vreme moći da nastavi sa radom, saznaje Radio 021.  

Cenkanje za investicije u Vojvodini

Pokrajinske vlasti pomirile su se s odlukom Vlade u Beogradu da ne menja ovogodišnji plan državnih investicija u okviru Nacionalnog investicionog plana, iako su ranije najavljivale da će insistirati na tome.